Hoppas att det smakar!

Tänk alla gånger du varit ute på en romantisk middag med kärleken, en trevlig söndagsbrunch med kompisgänget, en affärslunch med kollegorna eller kanske en mysig frukost med din närmsta vän.. Förhoppningsvis blir det precis så bra som du hoppats.. men du, precis som jag går säkert på en nit ibland och den där härliga morgonen, dagen eller kvällen blir inte inte riktigt som du tänkt dig.. Så min tanke är att guida dig till en lyckad frukost, lunch, middag, brunch eller fika när du ska Äta ute i Göteborg :-) Hoppas att det smakar!

onsdag 29 september 2010

Låt hjärtat styra på El Corazon


Den spanska restaurangen El Corazon ligger mitt på avenyn. Här låter man hjärtat styra för att få gästerna att trivas och maten smaka bättre. Till viss del kan jag hålla med!

Ibland kan jag få ett otroligt sug efter pizza och eftersom jag hört mycket om just deras pizza var det dags att testa. Jätte roligt att du kan hitta pizzor på menyn som inte finns någon annan stans. Välj och vraka mellan kryddad kyckling, barbecuemarinerad oxfilé, curry och vitlöksmarinerade räkor eller vitlökskryddade köttbullar. Grönsakerna är färska och tillbehören spännande. Jag valde en El Corazn med serranoskinka, pesto, kronärtskocka och svarta oliver med en otroligt god sour cream sås till. Priset = dyrt för en pizza, 185:- men det får det väl vara värt :-) Väldigt gott! I övrigt kan du hitta tapasrätter, kött, fisk, soppa och sallader på menyn. Servicen hade jag velat ha lite mer hjärta i då servitören kändes lite tyken.. Lokalerna är ok, mörka, lite tråkiga och opersonliga men uteserveringen är fantastisk en solig dag. Me like.. goda och spännande pizzor som inte känns allt för feta! LLL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar