Hoppas att det smakar!

Tänk alla gånger du varit ute på en romantisk middag med kärleken, en trevlig söndagsbrunch med kompisgänget, en affärslunch med kollegorna eller kanske en mysig frukost med din närmsta vän.. Förhoppningsvis blir det precis så bra som du hoppats.. men du, precis som jag går säkert på en nit ibland och den där härliga morgonen, dagen eller kvällen blir inte inte riktigt som du tänkt dig.. Så min tanke är att guida dig till en lyckad frukost, lunch, middag, brunch eller fika när du ska Äta ute i Göteborg :-) Hoppas att det smakar!

torsdag 16 februari 2012

Torrt på Sweet Bakery


Bara namnet Sweet Bakery gav mig höga förväntningar. Jag förberedde mig att kliva direkt in i mormors mysiga kök med söta och utsökta bakverk. Tyvärr var det inte ens i närheten när jag klev in genom dörren på caféet på kungsgatan 26. Jag möts av ett otrevligt badrumsgolv som pryder hela caféet och på det står hårda och rangliga bord och stolar. Jag som ville mysa ner i en fluffig fåtölj eller liknande. Det som livar upp stället är en svart och vit fondvägg samt rosor på borden. Utbudet är knapert (kan bero på att det var nära stängning) men jag lyckas hitta en vaniljmuffins och en kaka och väljer en chailatte till. Jag är rädd för att min chailatte blev besökets höjdpunkt då både muffins och kaka är torra. Personalen är nonchalanta och jag får inte en go känsla. En fika ska vara god och mysig.. ledsen men så blev inte fallet. Me like.. chailatten L

2 kommentarer:

  1. Tack för din underbar blogg, jag sparar det som en favorit att vara uptodate med dig ;) , det är en stor hjälp för mig som är inte från gbg och älskar äta god mat ute.

    SvaraRadera
  2. Tack :-) Åh vad roligt att höra! Ja visst är det ljuvligt att äta gott ute!

    SvaraRadera