Hoppas att det smakar!

Tänk alla gånger du varit ute på en romantisk middag med kärleken, en trevlig söndagsbrunch med kompisgänget, en affärslunch med kollegorna eller kanske en mysig frukost med din närmsta vän.. Förhoppningsvis blir det precis så bra som du hoppats.. men du, precis som jag går säkert på en nit ibland och den där härliga morgonen, dagen eller kvällen blir inte inte riktigt som du tänkt dig.. Så min tanke är att guida dig till en lyckad frukost, lunch, middag, brunch eller fika när du ska Äta ute i Göteborg :-) Hoppas att det smakar!

tisdag 19 oktober 2010

Bästa brunchen i Göteborg....ligger 25 minuters bilfärd utanför staden men är såå värt resan! På Nääs fabriker i Tollered kan du verkligen njuta av söndagen. Den gamla fabrikslokalen ligger vackert vid sävelångens strand och är totalrenoverad med stil. Brunchen serveras på söndagar mellan 12.00 - 16.00 och kostar 215:-/pers. Njut av en fantastisk kall buffé med kallskuret, lax, sill, räkröra, potatissallad, grönsaker, sallader som är så mycket mer än bara en sallad, nybakat bröd, ostar, kex mm mm. Efteråt väntar en varm buffé som skulle kunna vara mycket bättre, men här hittar du ändå det du vill ha som äggröra, omelett, bacon, korv, kyckling, potatis osv. Som perfekt avslutning finns en stor bessertbuffé :-) Här brukar det variera från gång till gång men jag gillar att det alltid finns en stor och fräsch fruktsallad. Bland godsakerna finns även minimuffins, äppelkaka med vaniljsås, biscotti och en god pannacotta liknande bakelse med hallonsås. Till buffén kan du välja mellan vatten, juice, kaffe och te. Jag lovar att du rullar ut mätt och belåten :-D

Miljön är jätte vacker och trivsam, servicen är bra och buffén känns otroligt fräsch då allt serveras på "små" fat som ofta byts ut och fylls på. Jag kan tycka att priset är lite dyrt men är man bäst så är man :-)
Me like.. hela paketet! LLLLL

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar