Hoppas att det smakar!

Tänk alla gånger du varit ute på en romantisk middag med kärleken, en trevlig söndagsbrunch med kompisgänget, en affärslunch med kollegorna eller kanske en mysig frukost med din närmsta vän.. Förhoppningsvis blir det precis så bra som du hoppats.. men du, precis som jag går säkert på en nit ibland och den där härliga morgonen, dagen eller kvällen blir inte inte riktigt som du tänkt dig.. Så min tanke är att guida dig till en lyckad frukost, lunch, middag, brunch eller fika när du ska Äta ute i Göteborg :-) Hoppas att det smakar!

tisdag 25 oktober 2011

Ett skämt på café V.Ä.N.N.E.R


Nyöppnade café V.Ä.N.N.E.R ligger inte så långt från korsvägen i Göteborg. Längs södra vägen hittar du caféet som är välkomnande och riktigt trevligt inrett. Efter en långpromenad stannade jag till för en lunch. Här finns den typiska café menyn med lasagne, sallad och mackor. Det fick bli en caesarsallad för 79:- Tyvärr gjorde denna sallad att jag troligtvis inte kommer att besöka caféet igen! En caesarsallad är en caesarsallad och på menyn blev jag lovad romansallad, kyckling, krutonger och allt som salladen ska innehålla. Men när jag väl får in tallriken är måltiden så långt ifrån en caesarsallad man kan komma. Det var extremt lite kyckling som tillsammans med ruccola, isbergssallad, oliver, majs, paprika och rhode island dressing blev en tråkig kycklingsallad. Något jag inte beställt! Besviken åt jag upp min minimalistiska portion och gick ut lika hungrig som när jag kom. Me like.. lokal och miljö. L

Efter att ha gjort ett återbesök på Café V.Ä.N.N.E.R (läs kommentar) får jag tyvärr meddela att betyget inte blir så mycket högre. Nu fick jag i alla fall en form av caesarsallad men portionen är även denna gång väldigt liten. Det smakar ok! Jag fick dessutom betala salladen och fick alltså ingen kompensation som utlovades. Det nya betyget blir LL2 kommentarer:

 1. Hej Linda!
  Jag är ägaren till café V.Ä.N.N.E.R och jag beklagar verkligen att läsa detta, då jag lagt ner mycket omtanke och möda. Det är ingen ursäkt men på din beskrivning så låter det som att dem har serverat fel sallad. V.Ä.N.N.E.R ber ödmjukast om en till chans att få imponera. Du kan komma in anonym och få Ceasarsalladen serverad, sen presentera dig efteråt så bjuder vi på den. Jag har själv varit borta i början nu och varit tvugnen att förlita mig på ny personal men du och resten av Göteborg har mitt ord på att vi kan vara minst lika effektiva med maten som med den mysiga stämningen.
  Mvh
  Louisa Rouzmehr

  SvaraRadera
 2. Hej Louisa och tack för din respons. Ja det var minst sagt en tråkig lunchupplevelse tyvärr. Vi var tre personer som beställde samma sak och blir serverade "fel" mat. Jag frågade dessutom specifikt efter caesardressing men blev serverad rhode island. Självklart ska jag komma in och ge er en andra chans :-)

  SvaraRadera